26. En häxpodcast

Jag lyssnar aldrig på några podcast så detta inlägget är svårt för mig att skriva. När jag var yngre brukade jag leta upp videor på youtube och kolla lite. Men hittade aldrig några favoriter.

Är det någon av er läsare som har ett bra tips på någon podcast så tar jag tacksamt emot förslag.

Blessed be

Kommentarer
Postat av: Bell

Hittade till din blogg precis nu efter ett tips på haxor.ifokus och kommer utan tvekan att stanna! Jag har alltid varit intresserad av magi, häxkonst och det (över)naturliga. Nu riktar jag in mig på Wicca eftersom jag verkligen fastnat för det. Tänkte bara säga hej och tala om att jag säkert kommer överösa dig med frågor hädan efter :).

2012-02-22 @ 21:57:04
Postat av: Livingawiccanlife

Hejsan Bell!



Välkommen hit, vad roligt att du gillar bloggen. Du får självklart ställa så mycket frågor du vill. Frågar man inget får man ju inget veta :)



2012-02-22 @ 22:00:42
URL: http://livingawiccanlife.blogg.se/
Postat av: Elena-Maria

jag visste inte ens vad podcast var hahaha fick slå upp det på wikipedia när jag kom till denna frågan. först tänkte jag att "vet jag inte så är det inte viktigt" ;)



har inte heller några såndana favoriter (tipsade om film istället). har inte känt mej så lockad av att leta runt på youtube. känns som något som skulle vara lite svårt att hitta, i alla fall som är värt att titta på =)



Blessed be!

2012-02-23 @ 09:58:20
URL: http://wiccanfusion.blogspot.com
Postat av: Bell

Tack så mycket, håller helt med! Angående kommentaren jag skrev i nedre inlägget kan du ju bara ignorera den, måste ha varit något fel på sidan för det här inlägget syntes inte.



Kram!

2012-02-23 @ 12:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0