Regressionscd

Idag gjorde jag äntligen slag i saken och köpte mig en regressionscd. Ska bli otroligt spännande att se om den fungerar på mig. Om jag kommer att "se" mina tidigare liv eller inte.

Man vet ju aldrig, kanske har jag aldrig levt innan ;) Nåja, ikväll när jag lägger mig kommer jag att koppla in min bärbara cdspelare i öronen och sen bär det av till svunna tider.

Väldigt spännande kommer det att bli i vilket fall som helst. Detta är något jag har funderat över ett bra tag nämligen. En fullständig rapport kommer så fort jag har lyssnat på cd:n.

Blessed be

Att hitta sin väg.

Hur hittar man sin väg? En svår fråga både när de gäller livet i allmänhet och inom häxkonst i synnerhet.

Har man inte turen att födas in i en familj där det redan finns etablerade häxor så kan det vara svårt att veta hur man ska hitta sin väg. Det viktigaste är att komma ihåg att det finns ingen fel väg att gå. Känns det rätt för dig så fortsätt. Strunta i att en del hävdar att det är new age eller pseudowicca. Dom som säger det och rynkar på näsan hävdar nästan alltid att det dom själva sysslar med är minsann äkta häxkonst men tyvärr är den så sluten att dom inte kan berätta någonting. Då undrar jag hur dom kan veta att det är äkta häxkonst?

Nej, fram för mer information tycker jag. Skall det bli intagningsprov för att vara "värdig" att få lära av dessa män och kvinnor förlorar man många på vägen som kanske aldrig kommer i kontakt med dessa "äkta" häxor.

Självklart berättar jag inte heller allt vad jag vet för alla och envar. Men kommer det någon med ett äkta intresse så kommer jag att lära ut det jag kan. Utan att den skall behöva förklara varför den är värdig att få lära av mig.

Själv hade jag tur att ha äldre släktingar som var kunniga inom häxkonst sedan lååångt tillbaka. Tyvärr var dom döda innan jag föddes men kunskapen fanns där.

Genom åren har jag lärt mig av människor och genom egna framgångar och motgångar. Fullärd kommer jag aldrig att bli. Men en bra bit på vägen har jag kommit. Så ge inte upp. Känns det rätt så fortsätta, träffar du människor som är villiga att lära ut så ta emot med öppna armar. Men känn aldrig press att du måste vara "värdig" att få lära hos någon speciell. Oftast är dom som hävdar att dom är speciella inte särskilt mycket bättre än någon annan.

Några tankar från mig. Blessed be

Meditation

Jag har försökt meditera många gånger utan att lyckas. Är det någon som kan tipsa något bra sätt så är jag tacksam. Det senaste jag försökte med var youtube guided meditations men jag har väldigt svårt att släppa alla tankar. Att man sen har ett par kattungar som flyger och flänger i rummet hjälper kanske inte till :D Nåja, jag såg faktiskt en meditationscd i ett snabbköp men köpte den inte. Ångrar mig lite nu men just du hade jag inte tid och lust att titta närmare på den. Jag vill nog gärna ha en meditationscd som jag verkligen tycker om, en halvdåligt kommer jag aldrig att lyssna på igen och känns dom ett dåligt köp. Youtube är ju bra eftersom där finns en massa olika. Har ni tips på bra meditationscd:er eller bara generella tips så tar jag ytterst tacksamt emot den. Blessed be

RSS 2.0