Vår i luften

Idag känns det verkligen att det är vår i luften här i skåne. Termometern kryper upp på 7 härliga grader och solen skiner.

Jag bestämde mig för att göra en övning jag har gjort många gånger förr som hjälper mig att få kontakt med elementet jord. Det går ut på att man går ut och hittar en avskild plats. Behöver inte vara folktomt, men gärna någonstans där det inte springer människor hela tiden eftersom det stör koncentrationen.
Sen sätter jag mig ner och tar av mig skor och strumpor. Det kändes lite för kallt att plocka av sig mer kläder, när det är sommar brukar jag sitta i ett par shorts för att känna jorden under mina ben.

Men nu hade jag alltså på mig byxor och nöjde mig med att plocka av mig strumporna och skorna. Sen lät jag tårna få gräva ner sig i det något vissna gräset och bara lät tankarna vandra fritt. En härlig övning jag starkt rekommenderar till dom som vill stärka bandet med elementet jord.

Efter övningen gick jag i maklig takt hemåt igen och lyssnade på fåglarna som drillade om att nu äntligen är våren på väg. Jag gick förbi små tuvor av snödroppar och vintergäck, riktig vardagsmagi.

Blessed be

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0